Moduláris épületek, irodakonténer
Atletika_stadion_vizpart

Atlétika Stadion felvonulási épület, Budapest Ferencváros

Funkció: Felvonulási épület
Helyszín: Budapest

A GST Csoport végezte az összeszereltét egy több mint 150 konténeres mobil iroda komplexumnak az IX. kerületi Budapesti Atlétikai Stadion építéséhez. Az épületegyüttes zömében 20 lábas irodakonténerekből áll, alapterülete több mint 2200 m2. A konténercsoport közvetlenül a Dunaparton kapott helyett. Az egyedülálló panorámát kihasználandó speciális konténer teraszok is beépítésre kerültek.

Tovább a galériára

Kardos_emelet_szerkezet

Kardos István Általános Iskola és Gimnázium, Szigetszentmiklós

Funkció: Iskolabővítés
Helyszín: Szigetszentmiklós

A GST Csoport kivitelezésében valósult meg a 8 tantermes 850 négyzetméteres konténer iskolabővítés. A tantermek mindegyike klimatizált, az épület akadálymentesített mosdókkal, közösségi helyiségekkel egyaránt rendelkezik. Az oktatók számára ideális tanári szobák, tárolók és pihenők is helyet kaptak az új iskolaépületben.

Tovább a galériára

DCIM101MEDIADJI_0278.JPG

Kiskunhalas Járványkórház

Funkció: Járványügyi mobilkórház a COVID-19 fertőzöttek kezelésére
Helyszín: Kiskunhalas

A GST Csoport 1 hét alatt végezte el a mintegy 230 konténerből álló  komplexum teljes szerkezetének telepítését. A mobil kórház központi konténeregységéből 3 szárnyban nyílik 36 kórterem, melyekben a betegeket járványügyi kockázatuk és egészségi állapotuk alapján elkülönítve lehet ellátni. A 150 férőhelyes moduláris járványkórház a legmodernebb európai standardok alapján készült el.

Tovább a galériára

01_RAKOCZI_01

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Funkció: Iskolaépület bővítés
Helyszín: Dunaharaszti

A GST Csoport kivitelezésében mintegy 430 m2 négy új moduláris tanterem került átadásra, a hozzájuk tartozó tanárival és tisztasági helyiségekkel. A kiváló hő, hangszigetelési és tűzállósági mutatókkal rendelkező konténerekből átadott épület helyiségei akadálymentesítettek és klimatizáltak. Az átjárást a régi épülettel fedett folyosó biztosítja. 

Tovább a galériára

02_MOL_01

MOL Székház Felvonulási Épület

Funkció: Ideiglenes irodaépület
Helyszín: Budapest, Kopaszi Gát

A GST Csoport által átadott 900 m2 alapterületű kétszintes komplexum mobil irodaként fog szolgálni a MOL székház várható 2022-es átadásáig. Ebből a tárgyalókkal, közösségi irodákkal, konyhákkal, egészségügyi helyiségekkel, pihenőkkel és tetőterasszal kialakított moduláris épületből fogják koordinálni és felügyelni Budapest leginnovatívabb és legzöldebb irodaépület projektjét. 

Tovább a galériára

Konténer iskola, Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola

Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Funkció: Iskolaépület Bővítés
Helyszín: Szigetszentmiklós

A GST Csoport generál kivitelezésében megvalósult kétszintes,  600 m2 bővítés mintegy 200 tanuló befogadására alkalmas. A tágas tantermek mellett, tanári és tisztasági helyiségek is kialakításra kerültek. Az egyedi megrendelői igényekhez alkalmazkodva a konténer épület minden műszaki, biztonsági, higiéniai és kényelmi elvárásnak megfelelő megoldás nyújt. 

Tovább a galériára

UEFA_donetsk_ukraine_football_container_3

UEFA közvetítő iroda

Funkció: A médiaközvetítések elősegítését szolgáló épület a labdarúgó-EB alatt.
Helyszín: Doneck, Ukrajna

Tovább a galériára